Endri Dulellari Services Mobile

EDS MOBILE

Këtu në EDS Mobile ne riparojmë qindra pajisje në muaj, prandaj jini të sigurt se jeni në duar të sigurta duke na dërguar pajisjet tuaja për riparim.

EDS Mobile është në gjendje të riparojnë çdo pajisje elektronike në treg tani dhe ato të prodhuara në 10 vitet e fundit. Ne kemi të gjitha mjetet e duhura për këtë punë, në mënyrë që të mund ta hapim pajisjen tuaj, ta riparojmë dhe t’i bashkojmë të gjitha së bashku pa e ditur ndonjëherë se është prekur.

Riparime të shpejta dhe të lehta

Shumica e riparimeve janë kthyer
Brenda 24 orëve

Ne e dimë se pajisja juaj është e rëndësishme për ju, kështu që për këtë arsye ne synojmë t’jua kthejmë pajisjen tuaj brenda 24 orëve nga marrja e pajisjes tuaj.

Kur na e ktheni pajisjen tuaj, një teknik i trajnuar do të diagnostikojë problemin(et) që ka dhe do të fillojë menjëherë riparimin/zëvendësimin e asaj që duhet të jetë. Pasi të jetë riparuar, ne do t’jua kthejmë pajisjen në një paketë të siguruar plotësisht.

Puna Jonë

Procesi ynë i shpejtë dhe i lehtë me 3 faza

EKSPERIENCË

Mbi 10 vjet eksperiencë në riparimin e qarqeve të telefonave

SHPEJTËSI

Riparim për 20 minuta.

GARANCI

Për të gjitha riparimet e kryera.

Nuk mund të gjeni një shërbim që po kërkoni?

Kontaktoni për një vlerësim falas dhe shikoni se si mund t'ju ndihmojmë