EDS
MOBILE

Telefoni juaj ka problem apo ju nevojiten aksesorët e nevojshëm për të?
MOS KËRKONI MË!
Në EDS Mobile mund të gjeni gjithçka që ju duhet në cmimin më të mirë.
Na vizitoni për një kontroll FALAS të telefonit tuaj.

Na Kontaktoni

EKSPERIENCË

Mbi 10 vjet eksperiencë në riparimin e qarqeve të telefonave.

SHPEJTËSI

Riparim për 20 minuta.

GARANCI

Për të gjitha riparimet e kryera.

2021-07-03

Endri Dulellari Services Mobile

EDS Mobile

Këtu në EDS Mobile ne riparojmë qindra pajisje në muaj, prandaj jini të sigurt se jeni në duar të sigurta duke na dërguar pajisjet tuaja për riparim.

EDS Mobile është në gjendje të riparojnë çdo pajisje elektronike në treg tani dhe ato të prodhuara në 10 vitet e fundit. Ne kemi të gjitha mjetet e duhura për këtë punë, në mënyrë që të mund ta hapim pajisjen tuaj, ta riparojmë dhe t’i bashkojmë të gjitha së bashku pa e ditur ndonjëherë se është prekur.

Produktet tona me te fundit

Produkte